Asiantuntevaa palvelua ja aitoja kohtaamisia

Tampereen kauppahalli on ollut kotimme jo yli 30 vuotta.

Aukioloajat
ma-pe klo 9-18
la klo 9-16

Aitoa palvelua yli 70 vuoden asiantuntemuksella

Kun Tuomelan Pekka yli 30 vuotta sitten osti Lindgrenin veljesten lihakaupan, Tampereen kauppahallissa oli yhteensä 11 lihapuotia. Lindgrenin myymälä – kuten nykyinen Lihakipparienkin – sijoittui kauppahallin Lihakäytävälle. Aamuisin ja iltaisin Sokoksen puoleinen käytävä täyttyi puolikkaita ruhoista ja makkarakuljetuksista yövartijan availlessa ja sulkiessa ovia puodinpitäjille ja tavarantoimittajille.

Tämän päivän kauppahallissa lihaliikkeitä on paljon vähemmän ja yövartijatkin jo historiaa, mutta Pekka pysyy. Vuonna 2012 avatun Lihakipparien myymälän toiminnassa yhdistyvät nykyaika ja perinteet. Sijainti Tampereen tunnelmallisimmassa liikerakennuksessa antaa mahdollisuuden irtautua hetkeksi arjesta, keskellä arkirutiinejakin. Tilauskanavia kehitettäessä lähtökohtana on aina se, että palvelu pidetään aitona ja monipuolisena, palvelukanavasta riippumatta.

Lihakipparien tiskin takaa löytyy yhteensä yli 70 vuoden kokemus lihankäsittelystä. Siinä ajassa myös yhteistyöverkostot ovat ehtineet kasvaa valtaviksi. Oli kyseessä siis erikoistuote tai unohtunut resepti – kysy meiltä, me autamme.

Tervetuloa ostoksille!

Me ollaan täällä sua varten.

Pekka

Kauppias, lihamestari

Jouko

Lihamestari

Marko

Lihamestari

Kurkkaa, mitä herkkuja tiskistämme tällä hetkellä löytyy!